Sokken

Een sok is een kledingstuk dat aan de voet wordt gedragen. De sok beschermt de voet tegen kou, maar ook tegen wrijving die wordt veroorzaakt door de schoen. Doordat de sok de voet beschermt tegen wrijving van de schoen heeft iemand die sokken draagt ook minder last van blaren. Een normale sok komt net boven de enkel. Sokken die tot de enkel komen worden enkelsokken of sneakersokken genoemd. 

Sokken zijn één van de kleinste items in de kledingkast, maar wel een hele belangrijke. Want als een sok niet goed zit, dan kan je er behoorlijk last van hebben. Is hij te wijd dan moet je hem om de paar stappen ophijsen. En te strak is ook niet fijn vanwege het belemmeren van de bloedsomloop. In beide gevallen kan je bovendien blaren krijgen. Dat geldt ook voor sokken van slechte kwaliteit of met dikke naden.

Qorky heeft verschillende soorten sokken in het assortiment zitten van oa de merken Twinday en Happy Socks. Van eenvoudige sokken met een klein borduursel tot sokken met vrolijke figuren en prints.

Sokken waren gewoon sokken totdat in 2008 twee vrienden besloten dat sokken ook leuk konden zijn. Het Happy Socks concept is geboren uit de drang om het allerdaagse leven een stukje aangenamer te maken door een leuke twist te geven aan een kledingstuk waar je normaliter niet echt over nadenkt. Ineens was het superleuk om je sokken te showen en zijn Happy Socks uitgegroeid tot echte eyecatchers die essentieel zijn geworden voor jouw outfit. Het mooiste is dat deze sokken eigenlijk nooit uit de mode raken en je met de aanschaf van een paar Happy Socks dus de gaten in je sokken kan lopen!

Gelukkig hoeven hoogwaardige en goed passen de sokken helemaal niet duur te zijn. Je koopt ze namelijk heel voordelig bij Qorky. Ontdek dus snel ons aanbod en zorg dat je atijd over het juiste paar sokken beschikt.

 

 

 

 

© 2019 - 2022 Qorky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel