Bezorgen

 • Kan de bestelling op een ander adres worden afgeleverd?

  U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren, als het bijvoorbeeld een cadeau betreft of als u het pakket liever op uw werkadres ontvangt. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Het is tevens mogelijk om verschillende afleveradressen te bewaren, zodat u deze tijdens een volgend bezoek niet opnieuw hoeft in te geven. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op een afhaallocatie te laten bezorgen.

 • Waar bevindt mijn bestelling zich?

  Op het moment dat uw bestelling door ons is afgehandeld ontvangt u per e-mail de trackingcode van uw zending. Door op de link in de mail te klikken ziet u precies waar uw bestelling zich op dat moment bevindt.

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

  Uw bestelling wordt met onze verzendpartners bezorgd op het opgegeven afleveradres. Als u niet thuis bent zal de vervoerder het bij de buren aanbieden en in uw brievenbus een kaartje achterlaten met daarop de gegevens waar u uw bestelling kunt afhalen. Als afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, wordt uw bestelling op een later tijdstip een tweede keer aangeboden. Mocht u een bestelling doen die in een brievenbusdoosje past dan zal hij worden bezorgd bij u in de brievenbus. Daar hoeft u niet voor thuis te blijven.

 • Wanneer wordt mijn bestellings als brivenbuszending verzonden?

​Mocht u een bestelling plaatsen die in een brievenbusdoosje past dan zal uw bestelling als brievenbuszending verzonden worden. Dit is het geval bij de bestelling van sokken en één enkel shirt of longsleeve. In dat geval zal uw bestelling niet op de gewenste afleverlocatie worden afgeleverd, maar bij u thuis in de brievenbus. Ook zal uw zending zo spoedig mogelijk worden verzonden in het geval u een gewenst aflevertijdstip heeft gekozen.

 • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 1 werkdag verzonden. Deze worden verzonden via PostNL. Binnen 1-3 dagen heeft u normaal gesproken uw bestelling in huis.  De levertijd is mede afhankelijk van het aantald werkdagen. U kunt uw bestelling volgen via Track and Trace.

 

 

 

 

© 2019 - 2022 Qorky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel