Ruilen en Retourneren

Download hier het Ruil- en Retourformulier.

  • Ik wil een product ruilen:

Je kan een product ruilen voor een andere maat of voor een ander product.
Mocht je niet tevreden zijn met jouw aankoop, dan heb je het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering bij Qorky te ruilen.
Bij ruiling geldt: Het product weer inpakken indien mogelijk in de originele verpakking voorzien van de factuur en retour formulier of een kopie daarvan. Deze factuur krijg je via de e-mail, en bij de levering van jouw bestelling. 
Schrijf op de factuur of retour formulier welk product of welke maat je wenst te ontvangen en verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retour adres:

Qorky
Planetenlaan 96
9405 PD Assen

Bij het retour zenden naar Qorky zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. Met onze scherpe prijsstelling zijn gratis retouren niet mogelijk. Bij bestellingen boven de € 19.95,- draagt Qorky de verzendkosten van de verzending naar jou.
De factuur is jouw garantiebewijs. Zonder de factuur/retour formulier of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden.
Wij nemen eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen product voor onze rekening.
De producten kunnen enkel en alleen worden geruild in onbeschadigde staat en indien mogelijk in de originele verpakking, ze mogen niet gedragen of gewassen zijn!

Voor ondergoed geldt dat deze niet gedragen mag zijn op de huid ivm de hygiëne.

  • Ik wil een product retourneren:

Mocht je niet tevreden zijn met jouw aankoop, dan heb je het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering aan Qorky te retourneren. 
Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de producten, indien mogelijk, in originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. 
Je mag het product uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken of te passen.
De factuur is jouw garantiebewijs. Deze factuur krijg je via de e-mail en bij de levering van jouw bestelling.
Zonder de factuur en retour formulier of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.

Je kan jouw retourzending voldoende gefrankeerd opsturen naar:

Qorky
Planetenlaan 96
9405 PD Assen

Bij het retour zenden naar Qorky zijn de verzendkosten ten allen tijde voor rekening van de koper! Met onze scherpe prijsstelling zijn gratis retouren niet mogelijk. Boven de € 19,95 draagt Qorky de verzendkosten van de zending naar jou.
Wij crediteren het aankoopbedrag en de eventuele leveringskosten van de producten inclusief de eventuele verzendkosten (bij volledige retournering). Schrijf ten alle tijde ook jouw rekening gegevens als je het bedrag op je bankrekening gestort wilt hebben. Zonder vermelding van het bankrekeningnummer wordt hetzelfde betaalmedium gebruikt als waar u mee betaald heeft. De terugstorting kan dan enkele dagen duren. Meer informatie vindt u ook in de algemene voorwaarden.
De producten kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en indien mogelijk in de originele verpakking. Ze mogen niet ruiken naar aftershave e.d. en moeten in dezelfde conditie verkeren als bij verzending en mogen niet gebruikt of gewassen zijn. De producten moeten voor ons direct weer verkoopbaar zijn.

Voor ondergoed geldt dat deze niet gedragen mag zijn op de huid ivm de hygiëne.

  • Crediteringstermijn?

Qorky vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele verzendkosten door Qorky in rekening gebracht bij de verzending, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Qorky wacht met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode zoals op het ruil en retourformulier kan worden aangegeven. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

 

© 2019 - 2022 Qorky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel